Survivor spoiler 21/3: Ποια ομάδα κερδίζει, ποιος αποχωρεί σήμερα

Survivor spoiler 21/3: Ποια ομάδα κερδίζει, ποιος αποχωρεί σήμερα

Διπλό ενδιαφέρον παρουσιάζει σήμερα το Survivor. Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας και ποιος παίκτης αποχωρεί.

Στο χθεσινό αγώνα ασυλίας του Survivor, οι μπλε αναδείχθηκαν νικητές, επιβάλλοντας τέσσερις συνεχόμενες ήττες στους Κόκκινους. Αυτό οδήγησε στην αποχώρηση του Χριστόφορου Ταξίδη, μετά των Γιώργου Παπαχαραλάμπους, Νίκου Ρικουνάκη και Γιάννη Περπατάρη από την ομάδα των Κόκκινων.

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Σύμφωνα με το spoiler από τον Άγιο Δομίνικο, οι Μαχητές θεωρούνται το απόλυτο φαβορί για να κερδίσουν απόψε το έπαθλο επικοινωνίας. Μια νίκη αυτής της ομάδας θα οδηγήσει το σκορ στο 5-0.

Survivor spoiler 21/3: Ποιος αποχωρεί σήμερα

Ο Γιάννης Περπατάρης έχει πέσει πολύ αγωνιστικά κι αυτό φαίνεται και στη διάθεσή του στους αγώνες. Ενώ ο Χριστόφορος Ταξίδης και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους δείχνουν να κάνουν μεγαλύτερη προσπάθεια. Ο Νίκος Ρικουνάκης έχει παραμείνει σταθερά στην τελευταία θέση του πίνακα κατάταξης των ανδρών του Survivor 2024.

Με βάση αυτά τα στοιχεία τον τελικό στόχο για τις μονομαχίες και την αποχώρηση θα επιλέξει ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους και τα ζευγάρια που θα αγωνιστούν θα είναι: Γιώργος – Νίκος και Χριστόφορος – Γιάννης. Ως προς το πρώτο μέρος, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους θεωρείται πως θα εξασφαλίσει εύκολα τη θέση του στο ριάλιτι. Αμφίβολο είναι το τι θα γίνει στη μονομαχία του Χριστόφορου με τον Γιάννη, αν ο δεύτερος αποφασίσει να καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια. Αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, τότε ο Ταξίδης θα κάνει περίπατο. Πάντως ο παίκτης που είναι φαβορί για να αποχωρήσει στις 21/3 είναι ο Νίκος Ρικουνάκης.

Στο «κόκκινο» οι εντάσεις

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (20/3) η απόφαση των Γκιουλέκα και Περπατάρη να ζητήσουν να αποσυρθούν από το στίβο μάχης στα μέσα του αγωνίσματος για την 4η ασυλία προκάλεσε αντιδράσεις.

Οι Μπλε όσο ήταν στην παραλία τους έδειχναν έτοιμοι για έναν ακόμα στίβο μάχης στο Survivor, όμως ο Σταμάτης φάνηκε φοβισμένος καθώς πίστευε ότι σε περίπτωση ήττας, θα ήταν αυτός υποψήφιος.

«Πάμε στο σημερινό παιχνίδι θέλουμε να κερδίσουμε να μην ψηφιστούμε. Σε περίπτωση που χάσουμε ξέρω ότι πιθανόν θα ψηφίσουν εμένα. Έχω δείξει ότι είμαι άνθρωπος που παλεύει καθημερινά στην καλύβα και στους αγώνες με τους πόντους. Αν χάναμε τι θα κάναμε θα ψηφίζανε πάλι εμένα που φέρνω τους πόντους ή θα σκεφτείτε ανταγωνιστικά πώς μπορεί να κινηθεί η ομάδα;»

Τζέιμς Καφετζής εναντίον Ασημίνας

Έξαλλος ο Τζέιμς με την Ασημίνα καθώς θεωρεί ότι έχει ενταχθεί σε μία παρέα αλλά δεν το παραδέχεται.

«Ο Χριστόφορος όντως έχει δείξει ωραία σημάδια, δεν το έχει βρει στις τέσσερις εβδομάδες που είναι εδώ πέρα. Έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση προχθές, αλλά όπως σου είπα και χθες μία καλή εμφάνιση δε φέρνει την άνοιξη οπότε κατ’ έμε έπρεπε να ψηφιστεί εκείνος», είπε αρχικά ο James.

«Εγώ έριξα λίγο λάδι στη φωτιά και είπα ότι OK, ενδέχεται να ψηφιστεί ο Γιάννης γιατί βλέπω και ένα μεγάλο παρεάκι απέναντι. Βλέπω την Ιωάννα, βλέπω την Δώρα, βλέπω τον Χριστόφορο, βλέπω την Νάειρα και βλέπω για πέμπτο σύμμαχο την Ασημίνα και νομίζω με επιβεβαίωσε επειδή πριν παν πάει να ψηφίσει είπε ότι δεν μπορεί να ψηφίσει τραυματία παίκτη», πρόσθεσε ο παίκτης της Μπλε ομάδας.

«Σήμερα εάν χάσουν, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Ασημίνας πρέπει να ψηφιστεί ο Γκιουλέκας και όχι ο Χριστόφορος από τη στιγμή που δεν ψηφίζει τραυματίες, οπότε αυτό ήταν μία δικαιολογία για να καλύψει στην ουσία και να βγάλει την ουρά της απέξω ότι είναι μέλος μίας παρέας που έχουν συνεννοηθεί τι θα ψηφίσουν», ανέφερε στο τέλος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News