Survivor spoiler 20/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία σήμερα

Survivor spoiler 20/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία σήμερα

Ολοκληρώθηκαν οι τρεις ασυλίες της εβδομάδας και σήμερα έχουμε την τέταρτη. Τι λέει το Survivor spoiler. Ποια ομάδα κερδίζει;

Η Κόκκινη ομάδα πλέον βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση στο Survivor, καθώς έχει χάσει τους τρεις από τους τέσσερις αγώνες ασυλίας της εβδομάδας.

Σήμερα έχουμε την τέταρτη ασυλία και το survivor spoiler έχει την πρώτη εκτίμηση.

Στο trailer που έχει κυκλοφορήσει για το αποψινό (20/3) επεισόδιο βλέπουμε ότι και οι δύο ομάδες θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να κερδίσουν τον τέταρτο αγώνα ασυλίας.

Βέβαια κατά την διάρκεια του αγώνα μία κίνηση του Γιάννη Περπατάρη και του Γιώργου Γκιουλέκα θα φέρει τα πάνω κάτω. Όπως βλέπουμε και στο trailer οι δύο παίκτες θα αρνηθούν να μπουν στα δεύτερα ματσαρίσματα, χωρίς όμως την σύμφωνη γνώμη του γιατρού.

Η κίνηση αυτή θα οδηγήσει στο να ανέβουν και άλλο οι τόνοι στην Κόκκινη ομάδα, η οποία ήδη αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Μάλιστα η Ιωάννα ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά στο trailer: «Εγώ είδα δύο άτομα να θέλουν να πουλήσουν τον αγώνα, τον Γιώργο και τον Γιάννη».

Survivor spoiler 20/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία σήμερα

Έναν συναρπαστικό αγώνα ασυλίας παρακολούθησαν την Τρίτη (19/3) οι τηλεθεατές του Survivor. Οι δύο ομάδες μετά τη διπλή σερί ήττα των Κόκκινων ήθελαν τη νίκη για διαφορετικό λόγο η καθεμία εν όψει της τρίτης υποψηφιότητας της εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο πρώτοι υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση είναι ο Νίκος Ρικουνάκης και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους.

Έπειτα από έναν σκληρό αγώνα, οι παίκτες της Μπλε ομάδας, επικράτησαν των Κόκκινων με σκορ 12-9, κάνοντας το 3/3 στους αγώνες ασυλίας αυτήν την εβδομάδα.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, οι Κόκκινοι υπέδειξαν ως τρίτο υποψήφιο τον Γιάννη Περπατάρη.

«Το περίμενα το αποτέλεσμα, δικαιολογημένο. Κάποιοι μπορεί να βλέπουν ότι ο Χριστόφορος είναι τραυματίας και έχει προοπτικές, μπορεί να παίζει και το παρεάκι έναν ρόλο», σχολίασε ο Γιάννης Περπατάρης μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Πάντως σήμερα, όλα δείχνουν ότι δεν θα γίνει το 4-0. Οι Κόκκινοι έχουν… ψυχή και θα καταφέρουν να αποφύγουν τον διασυρμό του 4-0.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News