Survivor spoiler αποχώρηση 20/3: Ποιος παίκτης αποχωρεί;

Survivor spoiler αποχώρηση 20/3: Ποιος παίκτης αποχωρεί;

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και ο παίκτης που είναι το μεγάλο φαβορί για να αποχωρήσει από το Survivor.

Ολοκληρώθηκαν οι ασυλίες και οι υποχήφιοι και πλέον μετραμε αντίστροφα για την επόμενη survivor spoiler για την αποχώρηση. Ποιος είναι το φαβορί.

Νίκος Ρικουνάκης και Γιώργος Παπαχαραλάμπους ήταν οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση. Στο Συμβούλιο του Νησιού, οι Κόκκινοι υπέδειξαν ως τρίτο υποψήφιο τον Γιάννη Περπατάρη.

Survivor spoiler αποχώρηση 20/3: Ποιος παίκτης αποχωρεί;

Ποιος όμως είναι ο παίκτης που τελικά δεν θα καταφέρει να παραμείνει στο παιχνίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες, φαβορί είναι o Γιώργος.

Survivor – Χρύσα για Ασημίνα: Ο Παππάς και η Δαλάκα δεν συμπαθούν την Ασημίνα, είναι φως φανάρι

Στην Ασημίνα Χατζηανδρέου αναφέρθηκε η Χρύσα Χατζηγεωργίου στο αποψινό επεισόδιο του Survivor.

Η παίκτρια των Μπλε αναφέρθηκε στις φιλίες της αντιπάλου της, τονίζοντας πως ο Αλέξης Παππάς και η Κατερίνα Δαλάκα δεν την συμπαθούν.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, η Χρύσα είπε: «Δεν είμαι στην καλύβα των Κόκκινων, αλλά δεν χρειάζεται να είμαι εκεί για να καταλάβω ότι Παππάς και Δαλάκα δεν συμπαθούν την Ασημίνα. Είναι φως φανάρι».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως πολλές φορές τους έχει δει να διακόπτουν τη συζήτησή τους, όταν πηγαίνει κοντά τους η Ασημίνα.

«Είμαι στην αντίπαλη ομάδα και το έχω καταλάβει πάρα πολλές φορές. Πάρα πολλές φορές, κάνουν πηγαδάκια, πάει η Ασημίνα εκεί κι αλλάζουν συζήτηση. Εγώ απορώ πώς δεν το έχει καταλάβει η Ασημίνα ή αρνείται να το καταλάβει», δήλωσε.

Τέλος, ανέφερε: «Η Ασημίνα παρ’ όλα αυτά στενοχωρήθηκε, γύρισε κι είπε ότι “έχω φίλους και τελικά όντως δεν έχω φίλους”. Για μένα είναι πάρα πολύ άσχημο, αλλά δεν ρίχνω φταίξιμο ούτε στον ένα, ούτε στον άλλο, γιατί ίσως κι εκείνοι κάτι έχουν δει αντίστοιχα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News