«Στην τελική ευθεία ο γάμος Μπισμπίκη - Βανδή, κουμπάρος ο Κοκλώνης»

«Στην τελική ευθεία ο γάμος Μπισμπίκη - Βανδή, κουμπάρος ο Κοκλώνης»

Τα σκαλιά της εκκλησίας φαίνεται πως σχεδιάζουν να ανέβουν Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης επιστεγάζοντας και επίσημα τη μεταξύ τους σχέση.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, Σπυριδούλα Τριάντου στο ένθετο “Secret” της εφημερίδας «Παραπολιτικά», άτομα από το πολύ στενό περιβάλλον του ζευγαριού υποστηρίζουν ότι έχουν μπει στην τελική ευθεία για να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας λίγο μετά το 2023.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν μάλιστα πως κουμπάρος σε αυτόν τον γάμο θα είναι ο Νίκος Κοκλώνης.

Άλλωστε, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι τρελά ερωτευμένοι και το δείχνουν σε κάθε τους κοινή εμφάνιση, κοινή φωτογράφιση, γεμίζοντας τα social media από τις στιγμές που περνούν μαζί.

Υπενθυμίζεται πως τον Οκτώβριο του 2022, σε συνέντευξή της στην Κατερίνα Καινούργιου, η Δέσποινα Βανδή είχε ερωτηθεί σχετικά με το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Τότε, η τραγουδίστρια είχε απαντήσει: «Την ευτυχία δεν την προεξοφλεί κανένας γάμος, την ευτυχία τη δουλεύουν δύο άνθρωποι μαζί Πάνω από όλα θέλω να υπάρχει σεβασμός».

dailymedia.com.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News