Gameboy Melody: Δεν πέθανε σε τροχαίο ο γνωστός καλλιτέχνης - Ποια η αλήθεια! (pic)

Gameboy Melody: Δεν πέθανε σε τροχαίο ο γνωστός καλλιτέχνης - Ποια η αλήθεια! (pic)

Σοκ προκάλεσε στο χώρο της τραπ μουσικής η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Gameboy Melody, μέλους της ATH Records.

Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα που ήθελαν το νεαρό τράπερ να αφήνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο και συγκεκριμένα στην Πέτρου Ράλλη.

Όπως ενημέρωσε ο στενός του φίλος SNIK, ο Gameboy έπασχε από σοβαρή ασθένεια και έχασε τη μάχη το πρωί της 2ης Σεπτεμβρίου. Η τραγική ειρωνεία είναι πως τη συγκεκριμένη ημερομηνία, μάλιστα, πέθανε και ο θρύλος του συγκεκριμένου είδους μουσικής, Mad-Clip.

Ο Gameboy ανήκε στην ATH Records που ίδρυσαν οι Snik και Bret, ενώ η κορυφαία του επιτυχία ήταν το τραγούδι «WET». Είχε ένα EP στο ενεργητικό του, το «Matchy-Matchy» με τον τραγουδιστή SALVA και κάποιες ακόμη επιτυχίες, όπως το «Τόσες Ώρες», το «Hoodstars», το «DIOSA» και το «Love Stories» με τον αδερφό του Snik, MG.

Τον περασμένο χρόνο εργάστηκε στο μαγαζί «Έναστρον» και στο σχήμα του Γιώργου Σαμπάνη με τη Ζόζεφιν και τον Snik.

Όπως ο τελευταίος ενημέρωσε σχετικά με το αίτιο του θανάτου του αλλά και την κηδεία:

«Ο Gameboy νοσηλευόταν από τις 29 Αυγούστου λόγω σοβαρής ασθένειας. Έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου μετά από μάχη που έδινε στην εντατική και όχι από τροχαίο. Σας περιμένουμε όλους Τετάρτη 6/9 στις 11:30 το πρωί στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου να του πούμε το τελευταίο αντίο.»

Δείτε παρακάτω:

Gameboy Melody: Δεν πέθανε σε τροχαίο ο γνωστός καλλιτέχνης - Ποια η αλήθεια! (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News