Μαφιόζικη εκτέλεση με δύο νεκρούς - Ο ένας είχε συλληφθεί για τη δολοφονία Φιλόπουλου

Μαφιόζικη εκτέλεση με δύο νεκρούς - Ο ένας είχε συλληφθεί για τη δολοφονία Φιλόπουλου

Σκηνές Φαρ Ουέστ διαδραματίστηκαν αργά χθες το βράδυ στον Κορυδαλλό όταν άγνωστοι “γάζωσαν” με καλάσνικοφ δύο άνδρες, οι οποίοι εξέπνευσαν.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το περιστατικό συνέβη στις 23:18, όταν πέρασε ένα μαύρο τζιπ, από το οποίο οι δράστες άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ εναντίον δύο ανδρών, οι οποίοι βρίσκονταν σε σταθμευμένο όχημα, μπροστά από πολυκατοικία.

Οι πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας, που πιθανόν σχετίζονται με τα πρόσφατα συμβόλαια θανάτου. Ο ένας εκ των δύο είχε μάλιστα συλληφθεί για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου, οπαδού του Παναθηναϊκού.

Στον Σκαραμαγκά, πολύ κοντά στην εθνικό οδό, έχει βρεθεί ένα καμμένο ΙΧ, το οποίο, εκτιμάται από την ΕΛΑΣ, ότι κατά πάσα πιθανότητα σχετίζεται με τους δράστες.

Για το συμβάν η Διεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών διενεργεί προανάκριση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News