Καρποντίνη: «Μπήκα στα αποδυτήρια… και μετά δεν ξαναπήγα - Ήταν Παναθηναΐκος»

Καρποντίνη: «Μπήκα στα αποδυτήρια… και μετά δεν ξαναπήγα - Ήταν Παναθηναΐκος»

Την ξεχωριστή της εμπειρία από την εποχή που δοκιμαζόταν ως αθλητικογράφος περιέγραψε η Ελένη Καρποντίνη στον αέρα της ΕΡΤ.

Η συνεργάτης της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», με αφορμή την «εισβολή» ενός σκύλου σε ποδοσφαιρικό αγώνα στη Χιλή, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αναφέρθηκε σε μία δική της… τραυματική ιστορία από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού.

«Όταν ήμουν στο ξεκίνημά μου ως δημοσιογράφος, είχα πάει να γίνω αθλητικογράφος. Έκανα όμως ένα μεγάλο λάθος, που μου στοίχισε: μπήκα σε λάθος πόρτα. Μπήκα στα αποδυτήρια… και μετά δεν ξαναπήγα», περιγράφει η Ελένη Καρποντίνη.

«Σοκαρίστηκα. Σταμάτησα την αθλητική δημοσιογραφία, είμαι πιο girly. Τώρα να βλέπεις 24… μαζεμένα παιδιά;», τόνισε με νόημα η δημοσιογράφος.

«Εγώ πήγα στη Συνέντευξη Τύπου και είχα αργήσει. Μου λέει ένας κύριος: για να πας πιο γρήγορα, θα πας από την πίσω πόρτα, πρώτη πόρτα αριστερά. Το μπέρδεψα, έκανα δεξιά, άνοιξα την πορτούλα των αποδυτηρίων και είδα τους παίκτες», συνέχισε την περιγραφή της η Ελένη Καρποντίνη.

«Ε δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. Τι ομάδα ήταν;», ρώτησε χαριτολογώντας ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Ήταν Παναθηναΐκος, τους θυμάμαι όλους», έκλεισε με χιούμορ η δημοσιογράφος, προκαλώντας τα γέλια των συνεργατών της.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News