Σπόντα Κανάκη σε ΣΚΑΪ-Αλαφούζο λόγω Πορτοσάλτε και Γεωργιάδη (vids)

Σπόντα Κανάκη σε ΣΚΑΪ-Αλαφούζο λόγω Πορτοσάλτε και Γεωργιάδη (vids)

Η αναφορά του Αντώνη Κανάκη για την τραγωδία στα Τέμπη έφερε «πόλεμο»!

Δεν έκρυψε την ενόχλησή του ο υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνης Γεωργιάδης για τη σκληρή κριτική των συντελεστών της τηλεοπτικής εκπομπής του «Ράδιο Αρβύλα» του ΑΝΤ1 προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη αναφορικά με το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

«Ο κ. Κανάκης που είχε δίπλα του επί χρόνια ως κολλητό και συνεργάτη του κάποιον που έκανε ό,τι έκανε και δήλωσε ότι «δεν το είχε καταλάβει», αντί να κρύβεται από ντροπή το παίζει Τιμητής των πάντων και κατηγορεί τον καναλάρχη που δίνει βήμα στον ⁦Άρη Πορτοσάλτε και εμένα!».

Η αναφορά του Κανάκη στον Πορτοσάλτε και τον καναλάρχη που του δίνει βήμα, εννοώντας φυσικά τον ΣΚΑΪ και τον Γιάννη Αλαφούζο.

Είχε προηγηθεί η εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα», στην οποία ο κεντρικός παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης καταφέρθηκε κατά του πρωθυπουργού, των συστημικών ΜΜΕ και του πρώην υπουργού Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, με την εκπομπή να πρώτο hashtag στο Twitter και τους χρήστες να αποθεώνουν τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του

«Όχι, η τραγωδία δεν οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος, είστε ανίκανοι. Δεν δέχομαι τη συγνώμη σου. Ψάχνω να βρω έναν λόγο να την δεχτώ αλλά δεν βρίσκω», προσπαθώντας να βρει λογική στην τραγωδία που ζουν 57 οικογένειες και μαζί τους όλοι μας. Τι να την κάνουμε τη συγγνώμη σου ακριβώς;» είπε ο Αντώνης Κανάκης απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Δε θα έπρεπε απλά να παραιτηθεί. Θα έπρεπε να συλληφθεί μαζί με τους προηγούμενους και όσους κυβέρνησαν. Αυτό σκέπτεται ο απλός κόσμος. Αλλα δεν υπάρχει αυτή η πρόβλεψη από το νομικό πλαίσιο. Πρέπει να αλλάξει αυτό, πρέπει να αισθάνονται την ευθύνη οι κυβερνώντες. Αυτό που έπρεπε να κάνουν είναι το αυτονόητο, να υπάρχει ασφάλεια στις μετακινήσεις» είπε ο ίδιος αναφερόμενος στον Κώστα Καραμανλή.

Παράλληλα, ο Αντώνης ήταν κόλαφος κατά της κυβέρνησης αλλά και ορισμένων φιλοκυβερνητικών δημοσιογράφων για τη διαχείριση του ζητήματος.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News