Πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Ρόντγουελ - Τα νέα δεδομένα

Το κασέ του Ρόντγουελ, οι ενδοιασμοί του Νταμπίζα και η προτεραιότητα του παίκτη

Θετικά είναι τα μηνύματα από το μέτωπο του Ρόντγουελ για τον Παναθηναϊκό, καθώς η πλευρά του 28χρονου διεθνούς Αγγλου επανήλθε στις διαπραγματεύσεις με τον Νταμπίζα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sdna.gr, Παναθηναϊκός και παίκτης βρίσκονται ξανά σε διαπραγματεύσεις με τον Ρόντγουελ να δείχνει διατεθειμένος να ρίξει περαιτέρω τις απαιτήσεις του.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή επιθυμεί να δοθούν κάποιες παροχές που θα καλύψουν σε ένα βαθμό την απόσταση, όπως για παράδειγμα την ενοικίαση της κατοικίας του στην Αθήνα, το αγγλικό σχολείο του ενός από τα δύο παιδιά του που είναι μεγαλύτερο σε ηλικία.

Εφόσον ξεπεραστούν τα παραπάνω, τότε είναι πολύ πιθανό ο Ρόντγουελ να ντυθεί στα πράσινα, με τους πράσινους να βάζουν στο ρόστερ τους ένα πολύ σημαντικό παίκτη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News