"Στην Ελλάδα η Ιντερνασιονάλ για Μολέδο- Τόσα χρήματα δίνει"

«Σφήνα ελληνικής ομάδας για Μολέντο εν μέσω διαπραγματεύσεων»

Η Ιντερνασιονάλ είναι αποφασισμένη να πληρώσει τον Παναθηναϊκό προκειμένου να πάρει τον Μολέδο τον Ιανουάριο και θα βρίσκεται τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα για διαπραγματεύσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, οι Βραζιλιάνοι θέλουν να αποκτήσουν τον συμπατριώτη τους όσο πιο γρήγορα γίνεται και για αυτό σκέφτονται να βάλουν το χέρι στην τσέπη.

Βέβαια, τα χρήματα που γράφονται δεν φαίνονται ικανά να συγκινήσουν το τριφύλλι, καθώς πρόκειται για ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ. Τις επόμενες μέρες ωστόσο θα βρίσκονται στην Αθήνα για να μιλήσουν με τους ανθρώπους της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι ο Μολέδο μένει ελεύθερος, για αυτό η μόνο περίοδος που μπορεί να αποφέρει χρήματα στον Παναθηναϊκό, είναι αυτή του Γενάρη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News