Πληρωμές και μετά μειώσεις

Οικονομικός «χάρτης» της νέας χρονιάς: έσοδα, διακανονισμοί, χρέος

Στον Παναθηναϊκό αναμένεται να προχωρήσουν στην καταβολή μεγάλου μέρους της δόσης Φεβρουαρίου και ύστερα να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τους παίκτες στον Παναθηναϊκό για μειώσεις.

Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού είχαν πληροφορηθεί ότι θα τους καταβάλλονταν χρήματα από τη δόση Φεβρουαρίου στη διάρκεια του Απριλίου.

Ωστόσο η έλλειψη ρευστότητας, σε συνδυασμό με κάποιες άλλες υποχρεώσεις του Γιάννη Αλαφούζου, δεν του επέτρεψαν να προχωρήσει σε πληρωμένες. Νεότερη ενημέρωση δεν υπάρχει μέχρι στιγμής και γι’ αυτό έχει εμφανιστεί μία… μουρμούρα στο Κορωπί, σύμφωνα με τη “Live Sport”.

Η διοίκηση των “πρασίνων” πάντως διατηρεί επικοινωνία με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και αναμένει χρήματα στις επόμενες μέρες, ώστε να πληρώσει τους παίκτες. Δεν θα εξοφληθεί το σύνολο της δόσης, αλλά ένα μεγάλο μέρος. Για το υπολειπόμενο ποσό, θα δοθεί στους ποδοσφαιριστές ένα χρονοδιάγραμμα.

Μόλις συμβεί αυτό, θα αρχίσουν και οι συζητήσεις για τις μειώσεις λόγω κορωνοϊού, αν η Superleague και ο ΠΣΑΠ δεν έχουν καταλήξει σε κεντρική συμφωνία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News