Πληροφορίες για άφιξη του Μπερνάρντ στην Αθήνα!

Μπερνάρντ: Παίρνει άμεσα φανέλα βασικού!

Εντός του επόμενου 48ωρου αναμένεται στην Ελλάδα ο Μπερνάρντ Ντουάρτε για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρει η Sportime, ο Βραζιλιάνος θα είναι το αργότερο μέχρι την Πέμπτη στη χώρα μας προκειμένου να παρουσιαστεί από τους πράσινους και να πιάσει δουλειά στο Κορωπί ενόψει της έναρξης του ελληνικού πρωταθλήματος.




Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες με την αποζημίωση του Βραζιλιάνου από τη Σαρίγια, αλλά δεν πρόκειται να υπάρξει κάτι απρόοπτο μιας και υπάρχει θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές. Μετέπειτα, ο Μπερνάρντ θα πάρει το αεροπλάνο για Αθήνα ώστε να παρουσιαστεί από το Τριφύλλι.

Ο Μπερνάρντ αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Κυπελλούχους Ελλάδος. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν οπαδοί του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο για ένα θερμό καλωσόρισμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News