Το πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού με την ΑΪΚ!

Ο Μίκαελ Νίλσον βρέθηκε στο “Τele2 arena” και παρακολούθησε την αναμέτρηση της Χάμαρμπι με την ΑΪΚ μεταφέροντας εν συνεχεία στους πράσινους τις εντυπώσεις του τόσο από την ομάδα όσο και από τον συνθετικό χλοοτάπητα.

Ένα ακόμη… κρυφό όπλο έχει στη διάθεση του ο Παναθηναϊκός και ο Αντρέα Στραματσόνι ενόψει των δυο αναμετρήσεων με την ΑΪΚ. Αυτός ακούει στο όνομα του Μίκαελ Νίλσον. Του πρώην Σουηδού άσου του τριφυλλιού που ακόμα έχει άμεση συνεργασία με την πράσινη ΠΑΕ βλέποντας παίκτες από τη σκανδιναβική αγορά.

[ads2]

Ο πρώην αμυντικός του τριφυλλιού σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στο “Tele2 arena” και παρακολούθησε την αναμέτρηση της Χάμαρμπι με την ΑΪΚ όπου η ΑΪΚ δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 3-0.

Οι πράσινοι και συγκεκριμένα ο Βιτσέντζο Σάσο, είχε παρακολουθήσει μια εβδομάδα νωρίτερα το ντέρμπι με την Μάλμε αλλά στο τριφύλλι ήθελαν να έχουν μια ακόμη εικόνα από τον προσεχή αντίπαλο τους.  Και τι καλύτερο από την αναμέτρηση με την Χάμαρμπι που διεξήχθη στο γήπεδο όπου θα παίξει τη ρεβάνς με τους Σουηδούς ο Παναθηναϊκός.

Για αυτό και ο Νίλσον ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στην πατρίδα του βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου της Χάμαρμπι και είδε το παιχνίδι. Ο παλαίμαχος άσος σημείωσε στο μπλοκάκι του τα θετικά και αρνητικά στοιχεία της ΑΪΚ και εν συνεχεία τα μετέφερε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα όμως ο Νίλσον βλέποντας το ματς στο “Tele2 arena” μπόρεσε να δει και πως είναι το παιχνίδι σε συνθετικό γήπεδο και ποιες είναι οι διαφοροποιήσεις με το κανονικό χόρτο. Κάτι για το οποίο επίσης ενημέρωσε τους ανθρώπους του τριφυλλιού που προβληματίζονται ενόψει της ρεβάνς.

Να σημειώσουμε ότι ακόμα ο Αντρέα Στραματσόνι δεν έχει δείξει στους ποδοσφαιριστές του βίντεο από τον προσεχή αντίπαλο του τριφυλλιού. Κάτι που αναμένεται να συμβεί είτε πριν τη σημερινή προπόνηση, είτε την Τετάρτη με τον Ιταλό τεχνικό και τους συνεργάτες του να αναλύουν κάθε στοιχείο που έχουν συγκεντρώσει για την ΑΙΚ.

πηγή: sport24.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News