Πλέι οφ: Με τόσους βαθμούς βγαίνει Ευρώπη ο Παναθηναϊκός

Βαθμολογία Superleague: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την τελευταία αγωνιστική

Ο Παναθηναϊκός θέλει μέσω των πλέι οφ να επιστρέψει εκείνη η ομάδα ανήκει. Στην Ευρώπη…

Για να το πετύχει αυτό χρειάζονται συγκεκριμένες νίκες και βαθμοί και άπαντες στο τριφύλλι γνωρίζουν ότι τα λάθη δεν συγχωρούνται.

Με βάση την εικόνα όλων των ομάδων και τις μεγάλες μεταπτώσεις που παρουσιάζουν όλοι πλην του Ολυμπιακού, φαντάζει νομοτελειακό πως θα σπάσουν πολλοί βαθμοί σε όλη τη σειρά των πλέι οφ όπου θα μετρήσει η φόρμα, η κόπωση απ’ τα σερί ματς, το καλύτερο ροτέισον και η τύχη.

Για να μπορέσει να πετάξει εκτός τετράδας και Ευρώπης κάποιον απ’ τους Αρη, ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ θα πρέπει να κάνει υπερβάσεις θα χρειαστεί να κρατήσει αλώβητη τη Λεωφόρο και να ψάξει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας.

Οι 14 βαθμοί που κατέκτησε στα συγκεκριμένα ματς στην κανονική περίοδο δεν φτάνουν καθώς πρέπει να πιάσει μίνιμουμ το 18 δηλαδή να φτάσει στους 63 βαθμούς και πάνω για να έχει τύχη.

Κάτι που κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη της καλής εκκίνησης την προσεχή Κυριακή στην Τρίπολη.

Πληροφορίες Sportday

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News