Πλατανιάς - Παναθηναϊκός Live Streaming

Πλατανιάς - Παναθηναϊκός Live Streaming

Πλατανιάς – Παναθηναϊκός Live Streaming

 

  • 20/08/2017 – 21:30
  • Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων, Χανιά
  • Novasports 1

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα της Superleague ξεκινούν απόψε. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στα Χανιά τον Πλατανιά. Μοναδικός στόχος είναι το να μπουν με το δεξί στις εγχώριες επίσημες υποχρεώσεις τους.

Το «Τριφύλλι» προέρχεται από την υπερπροσπάθεια κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο για την πρώτη αγωνιστική των Playoffs του Europa League. Παίζοντας εξαιιρετικό ποδόσφαιρο και πιέζοντας για 60 λεπτά ασφυκτικά σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, ο Παναθηναϊκός προηγούταν μετά από μια ώρα παιχνιδιού 2-0 των Βάσκων. Ωστόσο, μέσα σε 6 λεπτά λύγισε και οι Ισπανοί ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ. Υπάρχει, όμως, κι ο επαναληπτικός αγώνας της Πέμπτης, στο «Σαν Μαμές», όπου το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν θα πέσει αμαχητί. Πλατανιάς - Παναθηναϊκός Live Streaming

Σε ό,τι αφορά την αποψινή αναμέτρηση, η ομάδα μας ταξίδεψε στην Κρήτη με σημαντικές απουσίες στις θέσεις των πλάγιων μπακ. Από το δεξί άκρο της άμυνας θα λείψουν οι Κουλιμπαλί και Ρέις, λόγω τραυματισμών, ενώ από το αριστερό άκρο απουσιάζει ο τιμωρημένος Νίκλας Χουλτ. Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος και ο Ματίας Γιόχανσον είναι οι πιθανότεροι αντικαταστάτες. Εάν χρησιμοποιηθεί ο Σουηδός θα είναι το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του «Τριφυλλιού», κάτι που αναμένεται να γίνει και με τον Αργεντίνο φορ, Αντρές Τσάβες, ο οποίος θα πάρει σίγουρα χρόνο συμμετοχής. Μάλιστα, αναμένεται να χρησιμοποιηθεί και στον ευρωπαϊκό επαναληπτικό κόντρα σττην Μπιλμπάο.

Πάμε ταμείο με τo Διπλό του Παναθηναϊκού με 0% Γκανιότα

Η σέντρα στον αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 21:30 ώρα Ελλάδος, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1.

Πλατανιάς – Παναθηναϊκός Live Streaming

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα και τα παρακάτω links!  

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι.

http://live-stream24.com/link.php?game=undefined&id=135200115

http://www.sports-stream.net/live/ch3.html

http://www.sportingvideo.com/20170820/vv5999416ff19105.68231640-1760283.html

http://myfeed2all.eu/watch/565223/1/watch-platanias-fc-vs-panathinaikos.html

– Συνεχής ανανέωση…

Προγνωστικά Πλατανιάς – Παναθηναϊκός 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News