Πλαΐνης: «Είμαι Ολυμπιακός - Συγκινήθηκα, όταν βρέθηκα στον Τάφο του Ινδού!»

Πλαΐνης: «Είμαι Ολυμπιακός - Συγκινήθηκα, όταν βρέθηκα στον Τάφο του Ινδού!»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ, η συνέντευξη Τύπου για την ταινία «Ταξίδι στα αστέρια», για τις επιτυχίες της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Στο πάνελ της συνέντευξης Τύπου βρέθηκαν ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας, Χρήστος Δήμας και τρεις από τους πρωταγωνιστές της, Γιώργος Πλαΐνης, Αργύρης Πανταζάρας και Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους καθώς και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, ενώ τον συντονισμό έκανε ο δημοσιογράφος, Παύλος Τσίμας.

Ο ηθοποιός Χρήστος Πλαΐνης, ο οποίος έχει το ρόλο του αείμνηστου Γιώργου Κολοκυθά, είπε μια τρομερή ατακα! «Έπαιζα μπάσκετ μικρός, χαρούμενος για το κάλεσμα, παρά το γεγονός ότι είμαι Ολυμπιακός. Θυμάμαι την πρώτη νύχτα γυρίσματος στο “Τάφο του Ινδού”, μεγάλη συγκίνηση που βρεθήκαμε εκεί».

Από την πλευρά της, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία υποδύεται τη γραμματέα του Παύλου Γιαννακόπουλου, ανέφερε: «Είναι ένας μικρός ρόλος, αλλά με δυναμική. Έπαιρνε… δανεική δυναμική για να μπορεί να είναι βοηθός του Παύλου Γιαννακόπουλου. Δεν είναι μία ιστορία για το μπάσκετ, αλλά για την προσωπική διαδρομή της οικογένειας».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News