Πιτίνο και Ράις αποθέωσαν την Τόμας

Σε ΤΡΑΓΙΚΟ βράδυ Παναθηναϊκός και διαιτητές

«Focus» στον Ντεσόν Τόμας έκανε η της Euroleague, με τον Ρικ Πιτίνο και τον Ταϊρίς Ράις να λένε τα καλύτερα για εκείνον.

Πιο συγκεκριμένα ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ δήλωσε στην κάμερα της Euroleague: «Είμαι πολύ καλά, πολλοί λένε ότι βρίσκεσαι στην καλύτερη φάση της καριέρας σου έχεις πολλά περισσότερα να δώσεις, εγώ νιώθω τέλεια. Νιώθω ώριμος και άνετος σχετικά με την κατανόηση του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Παίζω καλά και ελπίζω να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα να νικάει».

Ο προπονητής του, Ρικ Πιτίνο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια τονίζοντας: «Απ’ όλους τους παίκτες της ομάδας με τον Τόμας ήμασταν από τη στιγμή που ήρθα πολύ κοντά. Του είχα πει ότι έχει να δώσει πολύ περισσότερα στο παιχνίδι του απ’ αυτά που δείχνει και τώρα είναι κατά τη γνώμη μου ένας από τους καλύτερους παίκτες της Euroleague».

Από την πλευρά του, ο Ταϊρίς Ράις δήλωσε: «Τον χρειαζόμαστε γι’ αυτό ακριβώς που είναι. Παίρνει πολλά σουτς, έχει βελτιωθεί στην άμυνα, είναι καθοριστικός», ενώ ο Τζίμερ Φριντέτ ανέφερε: «Μπορεί πραγματικά να σκοράρει, δίποντα, τρίποντα, μπορεί να ποστάρει, έχει πολλή ενέργεια, παίρνει πολλά ριμπάουντς και βοηθάει αμυντικά. Ανοίγει τον χώρο και μας δίνει πολλές επιλογές».

Η Euroleague συνέχισε το focus της στον Τόμας και του… επέστρεψε το μικρόφωνο. Ο παίκτης των «πρασίνων» τόνισε ότι το πιο σημαντικό για τον ίδιο είναι η νίκη ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο Final-4:

«Είμαι ανταγωνιστικός, όλα έχουν να κάνουν με τη νίκη και την προσπάθεια να φτάσουμε στο Final-4. Βελτιώθηκα, εξελίχθηκα και σταδιακά κέρδισα τον σεβασμό. Νιώθω καλά που θεωρούμαι από τους βετεράνους πλέον της ομάδας, με φωνάζουν έτσι κι οι συμπαίκτες μου, οι μικρότεροι δείχνουν να θέλουν να μάθουν απ’ εμένα», υπογράμμισε, ενώ αστειευόμενος είπε: «Δεν είμαι τόσο μεγάλος, είμαι 28, αλλά νιώθω τον σεβασμό».

Δείτε ολόκληρο το βίντεο εδώ:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News