Πιτίνο: Η πιθανή ημέρα άφιξης

Από αεροδρόμιο... ΟΑΚΑ ο Πιτίνο - Τι αποκάλυψε

Ο Ρικ Πιτίνο αναμένεται να έρθει τις επόμενες μέρες στη χώρα μας, ώστε να ξεκινήσει και επίσημα η… δεύτερη εποχή Πιτίνο!

Ο Γιώργος Βόβορας προετοιμάζει την ομάδα του για το παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου, οι “πράσινοι” μετρούν αντίστροφα για την δεύτερη θητεία του 68χρονου προπονητή στον πάγκο της ομάδας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, o Ρικ Πιτίνο αναμένεται στην Ελλάδα το αργότερο μέχρι την Τρίτη (26/11) το μεσημέρι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τη Δευτέρα το απόγευμα βρεθεί στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τον Ιωνικό, απλά για να το παρακολουθήσει.

Από εκεί και πέρα, όπως διαβάσατε από την Τετάρτη, ο Πιτίνο θα κάνει ντεμπούτο – για δεύτερη φορά- στον πάγκο του Παναθηναϊκού στο ματς με τη Μπασκόνια για την 11η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News