Πιτίνο: Η ατάκα του Παπαγιάννη για την επιστροφή του

Παπαγιάννης: «Φταίνει οι βολές που έχασα...»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αναφέρθηκε στο ματς με τη Μπάγερν, αλλά και στην επικείμενη επιστροφή του Ρικ Πιτίνο.

Αναλυτικά:

Για την ετοιμότητα του Παναθηναϊκού μετά από τη νίκη στο Κάουνας: «Είναι δυο παιχνίδια με δυνατές ομάδες μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Κάναμε μια σημαντική νίκη με τη Ζαλγκίρις και έχουμε ετοιμαστεί για να είμαστε έτοιμοι αύριο».

Για το πώς έχουν ετοιμαστεί για τη Μπάγερν: «Έχουμε δει τι κάνουν πολύ καλά στο γήπεδο. Προέρχονται κι αυτοί από μια νίκη επί του Ολυμπιακού και σίγουρα θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν μια νίκη μέσα στην έδρα τους».

Για τα καλά και κακά σημεία των Βαυαρών: «Για τις αδυναμίες δεν μπορούμε να μιλήσουμε τώρα, αλλά θα προσπαθήσουμε να επιτεθούμε στα καλά μας κομμάτια».

Για την επιστροφή του Ρικ Πιτίνο: «Με το καλό να γυρίσει πίσω ο κόουτς. Σίγουρα ξέρουμε όλοι ότι θα είναι πολύ μεγάλη βοήθεια για την ομάδα και με το καλό να έρθει».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News