Πιτίνο: «Έρχεται ο Πέιτον στον Παναθηναϊκό; Αλήθεια μου λες;»

Πιτίνο: «Έρχεται ο Πέιτον στον Παναθηναϊκό; Αλήθεια μου λες;»

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Πέιτον Σίβα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ενισχύσει τις θέσεις των γκαρντ εν όψει των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος.

O Ρικ Πιτίνο, προπονητής του στο Λούιβιλ, σχολίασε την συγκεκριμένη είδηση, μιλώντας στον Βασίλη Σκουντή και το sport24.gr:

“Έρχεται ο Πέιτον στον Παναθηναϊκό; Αλήθεια μου λες; Χαίρομαι πολύ γι’ αυτό και είμαι βέβαιος πως θα χαρούν πολύ και όλοι στην ομάδα. Θα τους κάνει να χαίρονται με το παιχνίδι του και τον χαρακτήρα του”

Ήταν ο άνθρωπος μου σε εκείνη την υπέροχη ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο το 2013, άσχετα εάν μας τον αφαίρεσαν εκ των υστέρων. Το έχω ξαναπεί ότι μπορεί να μας πήραν το λάβαρο, άλλα κρατάμε τις στιγμές, τις αναμνήσεις και τα συναισθήματα για όλη μας τη ζωή.

Λόγω της θέσης του ήταν ο κόουτς μέσα στο γήπεδο. Δεν το λέω ως κομπλιμέντο ή για να φανώ αρεστός, αλλά στ’ αλήθεια τον συγκαταλέγω στους πιο καλούς και αγαπημένους παίκτες μου, όλα αυτά τα χρόνια που κοουτσάρω”.

– Μιλήσατε μήπως χθες ή σήμερα σχετικά με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού; Η μήπως ζήτησε την άποψη σου γι’ αυτόν ο Βόβορας;

“Όχι δεν μίλησα ούτε με τον Πέιτον ούτε με τον Γιώργο. Σίγουρα πάντως θα παρότρυνα και τον Πέιτον να έλθει στην Αθήνα και τον Βόβορα να τον πάρει”!

– Τι τύπος παίκτη είναι; Τον ξέρουμε από την Καζέρτα και κυρίως από την Άλμπα, αλλά εσύ τον ξέρεις πολύ καλύτερα;

“Ο Σίβα είναι πόιντ γκαρντ. Κλασικός πλέι μέικερ, γρήγορος, αθλητικός, ικανός να διαβάσει τις καταστάσεις, να επιβάλει τον ρυθμό, να δημιουργήσει και να εκτελέσει. Έπαιξε πολύ σπουδαίο ρόλο στον θρίαμβο μας τη σεζόν 2012-2013”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News