Πιτίνο για διαιτησία: «Αν μιλήσω, όπως κάνει ο Ολυμπιακός, δεν θα παίξουν καλύτερα»

Ο Παναθηναϊκός ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ - Νίκη επί της Μπουντούτσνοστ και τώρα...play off!

Ο Ρικ Πιτίνο στις δηλώσεις για το δεύτερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία του πρώτου αγώνα, ενώ είπε πως αυτό το κάνει ο Ολυμπιακός.

Η δημόσια κριτική στη διαιτησία δεν βοηθάει ενόψει του επόμενου ματς, όπως δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο πριν το δεύτερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφήνοντας παράλληλα μία «αιχμή» για την πολιτική του Ολυμπιακού, φέρνοντάς τον ως παράδειγμα.

Αναλυτικά:

«Είμαστε απογοητευμένοι για τον τρόπο που χάσαμε όμως έτσι είναι η διαδικασία των πλέι-οφ, δεν μπορείς να σταθείς εκεί και πρέπει να προχωρήσεις. Άμα χρειαστεί να μιλήσεις για κίνητρο πάει να πει πως έχεις κακή ομάδα. Το δεύτερο ματς είναι πάντα πιο σκληρό, η Ρεάλ θέλει να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα, ενώ εμείς άμα χάσουμε θα πρέπει να πάμε τουλάχιστον στα πέντε ματς.

Είμαι μπερδεμένος για το πώς μπορεί να μιλάμε για φάιναλ φορ σε Αθήνα ή Λυών από τη στιγμή που η Βιλερμπάν τώρα θα έρθει στη διοργάνωση.

Δεν μπορείς να αλλάξεις τις αποφάσεις των διαιτητών, εγώ κάνω τη δουλειά μου όπως και εκείνοι τη δική τους. Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία, αν μιλήσω δημόσια για την διαιτησία, όπως κάνει ο Ολυμπιακός, δεν σημαίνει πως θα με παίξουν καλύτερα αύριο.

Δεν έχω κανέναν φόβο με καμία ομάδα, δεν είναι αυτός ο τρόπος που σκέφτομαι εγώ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News