Πιτίνο: «Δεν με νοιάζει ο αντίπαλος στα πλέι-οφ, θέλω μόνο τη νίκη και την πρόκριση»

Πιτίνο: «Δεν με νοιάζει ο αντίπαλος στα πλέι-οφ, θέλω μόνο τη νίκη και την πρόκριση»

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα με την Μπούντουτσνοστ ο Ρικ Πιτίνο τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρει ο αντίπαλος στα πλέι οφ αλλά μόνο η νίκη και η πρόκριση στον σημερινό αγώνα.

Ακόμα ο τεχνικός των πρασίνων μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νικ Καλάθη αλλά και για την ατμόσφαιρα που θα έχει ο αγώνας στο ΟΑΚΑ

Αναλυτικά όσα είπε

«Δεν είναι απλά ένα παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ένα απλό κλαμπ. Είναι ένας οργανισμός γεμάτος πάθος. Οι φίλαθλοι βρίσκονται στο top επίπεδο και πάνω από αυτό. Η μαγεία θα βρίσκεται στην ατμόσφαιρα. Στο πρώτο μέρος της σεζόν, είχαμε μόνο μία νίκη εκτός έδρας. Δεν ήταν πιθανό, αλλά όλα γίνονται πιθανά όταν πιστεύεις και όταν παίζεις καλά. Πλέον, βρισκόμαστε μία νίκη μακριά από τα πλέι-οφ», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Euroleague ο έμπειρος τεχνικός, προτού προσθέσει:

«Ο Νικ Καλάθης δεν είναι εγωιστής. Είναι ο καλύτερος παίκτης μας, είναι ταπεινός και ένας εξαιρετικός χαρακτήρας. Αυτό είναι πολύ καλό για μία ομάδα, μας βοηθά και σαν προπονητές».

Σχετικά με την Μπουντούτσνοστ, τόνισε: «Είναι μία επικίνδυνη ομάδα, παίζει καλά στο τρανζίσιον. Δεν έχουν κάτι να χάσουν, δεν υπάρχει πίεση. Πρέπει να τους σταματήσουμε και να μην τους αφήσουμε να σουτάρουν. Θα είναι ένα δύσκολο ματς».

Τέλος, σχετικά με το αν έχει κάποια προτίμηση για τον αντίπαλο στα πλέι-οφ, ο Ρικ Πιτίνο ανέφερε: «Δεν με νοιάζει με ποιον θα παίξουμε. Έχουμε μία νίκη μπροστά μας για τα πλέι-οφ. Πρέπει να κερδίσουμε. Αν παίξουμε με την ΤΣΣΚΑ, οκ. Αν παίξουμε με την Ρεάλ, οκ, δεν έχω πάει καθόλου στη Μαδρίτη, θα πάμε εκεί. Δεν με νοιάζει. Το μόνο που μας απασχολεί είναι η νίκη για τα πλέι-οφ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News