Έβγαλε...ειδήσεις για Γκιστ και Λάνγκφορντ ο Πιτίνο!

Τελικός των τελικών - Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Διαβάστε τι δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο, πριν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Πόλη, όπου θα αντιμετωπίσει, την αήττητη στην έδρα της, Φενέρμπαχτσε.

“Έχουν τον Σλούκα που είναι από τους καλύτερους γκαρντ στην Ευρωλίγκα, πρέπει να παίξουμε εξαιρετικό παιχνίδι, να κάνουμε πολύ καλά όλα τα βασικά, ριμπάουντ, τρανζίσιον, άμυνα, τα πάντα, είναι πολύ έμπειρη ομάδα.  Είναι ομάδα με πολύ ταλέντο, η απουσία του Βέσελι δεν τους επηρεάζει τόσο. Μία τέτοια απουσία θα επηρέαζε εμάς για παράδειγμα αν έλειπε ο Καλάθης, όχι μια ομάδα σαν τη Φενέρ. Ο Γκιστ θα παίξει, ο Λάνγκφορντ είναι μάλλον μια εβδομάδα μακριά από το να μπει στις προπονήσεις. Δουλεύω πολύ σκληρά στο σουτ του Θανάση, θα πάρει καιρό, αλλά ξέρω πως μπορώ να το αλλάξω και να τον κάνω καλύτερο σουτέρ”!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News