Πιθανή κίνηση το 2020 για τον φορ που άρεσε το... 2019

Πιθανή κίνηση το 2020 για τον φορ που άρεσε το... 2019

Από τις περιπτώσεις που είχαν εξεταστεί το καλοκαίρι, αλλά δεν προχώρησαν και έμειναν στο “συρτάρι” για το 2020 ήταν αυτή του Κρίστιαν Γκίτκαϊερ.

Ο 29χρονος φορ διανύει μία εξαιρετική σεζόν με την Λεχ Πόζναν (11 γκολ σε 15 παιχνίδια) και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Το τεχνικό τιμ και ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ομάδας είδαν θετικά στοιχεία στον διεθνή φορ, ωστόσο το “τριφύλλι” δεν θα μπορούσε να πληρώσει για να αγοράσει τον παίκτη από τους Πολωνούς.

Το κασέ του είναι κοντά στις 200-250,000 ευρώ, ωστόσο η περίπτωση του θεωρείται δύσκολη παρόλο που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Οι λόγοι έχουν να κάνουν με τα κίνητρα που θα του προσφερθούν, με το ότι θα ζητήσει σίγουρα υψηλότερο συμβόλαιο από αυτό που λαμβάνει τώρα, εξαργυρώνοντας τις καλές του χρονιές, ενώ πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να πληρώσει ομάδα τον Γενάρη κάποιο ποσό για να τον αποκτήσει προκειμένου και η Λεχ Πόζναν να μην τον χάσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News