Η πιθανή ενδεκάδα με ΠΑΟΚ

Η πιθανή ενδεκάδα με ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τη δεύτερη αγωνιστική των play off, προκειμένου να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας.

Οι «πράσινοι» θέλουν να αφήσουν πίσω τους την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Πανιώνιο και ψάχνουν την πρώτη τους εφετινή νίκη σε ντέρμπι, προκειμένου να κάνουν ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρωτιάς.

[ads2]

Ο Αντρέα Στραματσιόνι δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους Πράνιτς, Πέτριτς και Τελάντερ, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής, όπως επίσης και ο Μαμούτε. Οι «πράσινοι» αναμένεται να παραταχθούν με αλλαγές στο συγκεκριμένο ματς, συγκριτικά με την ενδεκάδα, που είχε παρατάξει ο Ιταλός τεχνικός κόντρα στον Πανιώνιο.

Το «τριφύλλι» αναμένεται να ξεκινήσει με τον Στιλ στην εστία και τους Κουτρουμπή και Μολέδο στο κέντρο της άμυνας. Οι Νάνο και Μέστο θα είναι οι δυο μπακ, με τους Ζέκα, Αμπέντ και Εβαντζελίστα να αποτελούν την τριάδα της μεσαίας γραμμής. Στην επίθεση αναμένεται να ξεκινήσουν οι Λέτο, Βιγιαφάνες και Μπεργκ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News