«Πιθανή αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από Ισραηλινούς επενδυτές;»

«Πιθανή αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από Ισραηλινούς επενδυτές;»

Παρασκηνιακό δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας αναφέρεται στο εν Ελλάδι ραντεβού που είχαν δύο μεγάλες προσωπικότητες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ενώ μια φράση βάζει «φωτιά» για τον Παναθηναϊκό.

Πριν από λίγες ημέρες και πριν μπει… λουκέτο στην εστίαση, δείπνησαν σε γνωστό ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων της Αττικής ο Καταλανός, άλλοτε πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, με τον διάσημο Ισραηλινό ατζέντη Πίνι Ζάχαβι.

Η εφημερίδα Livesport… αναρωτιέται: Τι να κρυβόταν άραγε πίσω από την συνάντησή τους;

Και συνεχίζει η εφημερίδα: «Η μεσολάβηση για τη μεταγραφή του Νταβίντ Αλαμπα από την Μπάγερν στην Μπάρτσα; Μήπως μία παρασκηνιακή συζήτηση για τις εκλογές για τον προεδρικό θώκο των Μπλαουγκράνας Ή μία πιθανή αγορά του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού από Ισραηλινούς επενδυτές; Μπορεί να τέθηκαν και όλα αυτά στο τραπέζι…».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News