Πιθανές δύο πωλήσεις στον Παναθηναϊκό

Ρόκα: «Παίκτες από ακαδημία και μεταγραφές ξένων - Δεν ήρθα επειδή ο Αλαφούζος μου υποσχέθηκε πως θα αυξήσει το μπάτζετ» (pics)

Αρκετά πιθανό είναι να γίνουν πωλήσεις παικτών στον Παναθηναϊκό.

Τα οικονομικά δεδομένα στο τριφύλλι έχουν επηρεαστεί λόγω κορονοϊού, και γι’ αυτόν τον λόγο ενδέχεται να αναπροσαρμοστεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός τους.

Ο Τσάβι Ρόκα αναμένεται να κληθεί να εφαρμόσει ένα εναλλακτικό πλάνο, που σε πρώτη φάση, αντί για μεταγραφικές προσθήκες θα περιλαμβάνει πωλήσεις σύμφωνα με τη “Live Sport”, αφού οι προβλέψεις για τα έσοδα της επόμενης σεζόν είναι δυσοίωνες και όσο περνάει ο καιρός θα χειροτερεύουν περισσότερο.

Ο Ρόκα έχει την ατζέντα για να προωθήσει παίκτες του Παναθηναϊκού και να εξασφαλίσει ένα ικανοποιητικό αντίτιμο, ωστόσο ενδέχεται να χρειαστεί να πωληθούν όχι ένας, αλλά δύο παίκτες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News