Πήρε το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός, 0-2 την ΑΕΚ

Πήρε το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός, 0-2 την ΑΕΚ

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ βάφτηκε… πράσινο στο πρωτάθλημα Κ15 της Super League! Η Κ15 του Παναθηναϊκού ήταν εξαιρετική, κυριάρχησε της ΑΕΚ στο Δημοτικό Γαλατσίου και έφτασε σε μια σημαντική νίκη με 0-2 χάρη σε γκολ του Τσίγκα και του Σώκου.

Οι παίκτες του Φώτη Παπαπαναγή είχαν σαφή υπεροχή στο γήπεδο, πήραν νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων, απειλήθηκαν ελάχιστα, διαχειρίστηκαν εξαιρετικά το 0-2 απ’ το 22′ κι έφτασαν σε μια δίκαιη και πανάξια νίκη.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπήκαν… φουριόζοι στο γήπεδο και μόλις στο 1′ είχαν δοκάρι έπειτα από μακρινό σουτ του Σώκου και απόκρουση του γκολκίπερ Παπαβασιλείου. Το Τριφύλλι συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και προτού συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 9′ ο Σώκος έβγαλε ασίστ προς τον Τσίγκα, ο οποίος με πλασέ πέτυχε το 0-1.

Οι Πράσινοι διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα και συνέχισαν να κυνηγούν το γκολ, στο οποίο έφτασαν στο 22′. Ο Σώκος πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής που έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων για το 0-2. Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να σκοράρει και στο 27′ με τον Τσίγκα, έπειτα από συνεργασία με τους Χαντζάρα και Σώκο.

Το Τριφύλλι που πήγε στα αποδυτήρια με το 0-2 στη συνέχεια έκανε εξαιρετική διαχείριση, ενώ θα μπορούσε να έχει πετύχει μια πολύ πιο ευρεία νίκη. Σε ένα καλό διάστημα στο β’ ημίχρονο, οι Πράσινοι απείλησαν στο 54′ με τον Λατιφάι, με τον Μαρκεζίνη στο 55′ και με τον Ζέκα στο 57′, τα σουτ που επιχείρησαν όμως κατέληξαν άουτ, ενώ στο 62′ ο γκολκίπερ της ΑΕΚ απέτρεψε το γύρισμα του Μπόκου.

Στο συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, οι Πράσινοι διατήρησαν άνετα το προβάδισμα και πανηγύρισαν μια σημαντική νίκη.

ΑΕΚ: Παπαβασιλείου, Ντάνι, Μαρκόπουλος, Ψυρόπουλος, Πασακυριάκος (41′ Κολυφέτης), Σαχινίδης (41′ Ψυχογιός), Παναγιωτόπουλος, Κλάψας (76′ Ζούλιας), Κολοκοτρώνης, Πεχλιβανίδης (60′ Λάμπρου), Σάρρης (60′ Αβράσογλου).

Παναθηναϊκός: Ζώγας, Ζύγουρας, Μπούλμπασας (67′ Γερονικολόπουλος), Βενάκης, Αναστασάκης, Λατιφάι, Χαντζάρας (52′ Μπόκος), Ζέκα, Τσίγκας (52′ Θάνος), Σώκος (78′ Κουτσουδάκης), Ουζουνίδης (41′ Μαρκεζίνης).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News