Πήρε θέση η Ζενίτ για Παπαδόπουλο - Τι σχολίασε

Παπαδόπουλος: «Γι' αυτό που ενδιαφέρεστε ρωτήστε τον Ολυμπιακό»

Έντονη φημολογία υπάρχει το τελευταίο 24ωρο για το μέλλον του Μάνου Παπαδόπουλου στον Παναθηναϊκό με τη Ζενίτ να εμπλέκεται, αλλά πηγή κοντά στο ρωσικό κλαμπ το διαψεύδει.

Ένα ερωτηματικό επικρατεί εδώ και μερικές ώρες γύρω από τον Μάνο Παπαδόπουλο και τον Παναθηναϊκό. Ο επί τρεις δεκαετίες παράγοντας του τριφυλλιού ανέλαβε εκτός από την προεδρία και το μάνατζμεντ της ομάδας μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Όμως, η χθεσινή απουσία του Μάνου Παπαδόπουλου από τη τηλεδιάσκεψη της Euroleague έφερε πολλές φήμες, σενάρια αλλά και… προτάσεις. Ο επι σειρά ετών γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός φέρεται να έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση για διετή συνεργασία από ομάδα της Euroleague και ελληνικά media έγραψαν πως πρόκειται για τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Πηγή κοντά στον ρωσικό σύλλογο διαψεύδει τις φήμες, μέσω του Sputnik, για ενδιαφέρον της Ζενίτ για τον Μάνο Παπαδόπουλο και μάλιστα με ειρωνικό τρόπο.

«Η ελληνική φιλοσοφία έδωσε στον κόσμο θεμελιώδη έργα, τα οποία για πολλά χρόνια ήταν συναρπαστικά στο μυαλό των ανθρώπων. Αυτό το καλοκαίρι εμφανίστηκε μια νέα κατεύθυνση: “Ψάχνεις «γαμπρό»; Στη Ζενίτ”. Φαίνεται ότι το Χόλιγουντ, αναζητά νέες ιστορίες, και θα πάρει ιδέες από τα ελληνικά αθλητικά Μέσα», τονίζουν στην Αγία Πετρούπολη.

Πληροφορίες Sputnik

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News