Πήρε... Ρικάρντο Καρβάλιο ο Παναθηναϊκός

Πήρε... Ρικάρντο Καρβάλιο ο Παναθηναϊκός

Ο ρεπόρτερ της A’ Bola, γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν τους Πορτογάλους ποδοσφαιριστές ενώ έχει και δεσμούς με την Ελλάδα γνωρίζοντας ακόμα και τη γλώσσα μας.

Είναι λοιπόν ένας από τους καταλληλότερους να αναλύσει τον νέο ποδοσφαιριστή που απέκτησε μόλις χθες ο Παναθηναϊκός. Ο Λουίς Μιγκέλ Κορέια μίλησε στο Leoforos.gr για το τι μπορεί να πετύχει στον Παναθηναϊκό ο Νούνο Ρέις κι εμφανίστηκε σίγουρος πως μπορεί να πετύχει με το «τριφύλλι».

[ads2]

Ο Πορτογάλος δημοσιογράφος χαρακτήρισε τον συμπατριώτη του ως έναν ποδοσφαιριστή – ηγέτη, τόνισε πως μοιάζει αρκετά στο παιχνίδι του με τον Ρικάρντο Καρβάλιο ενώ έφερε ως… παράδειγμα τον Μιγκέλ Βίτορ, λέγοντας πως ο Νούνο Ρέις είναι σίγουρα καλύτερος από τον μέχρι πρότινος στόπερ του ΠΑΟΚ.

«Ο Νούνο Ρέις είναι ένας πολύ δυνατός ποδοσφαιριστής. Είναι εξαιρετικός στα μαρκαρίσματα και ξέρει να παίρνει τις κατάλληλες θέσεις στην περιοχή. Είναι παίκτης – ηγέτης, τον πιστεύω πάρα πολύ. Για όσους δεν τον έχουν δει, το παιχνίδι του μοιάζει με του Ρικάρντο Καρβάλιο», είπε αρχικά.

Σε ερώτηση για το γιατί δεν έπαιξε ποτέ στην πρώτη ομάδα της Σπόρτινγκ, απάντησε: «Την εποχή αυτή η Σπόρτινγκ δαπάνησε αρκετά χρήματα και δεν έδωσε προσοχή στους νεαρούς παίκτες. Είχε πάρει τον Ρόχο και τον Μπουλαρούζ και έδωσε τον Νούνο Ρέις δανεικό. Δεν πρόσεξε ένα παιδί από την ακαδημία της που θα μπορούσε να την έχει βοηθήσει πολύ».
Τέλος, για το αν μπορεί να σταθεί στον Παναθηναϊκό ο ποδοσφαιριστής, σχολίασε: «Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει πολύ καλά. Κατά την προσωπική μου άποψη, θα είναι σίγουρα βασικός στη συνέχεια της σεζόν. Για να καταλάβατε, συγκρίνοντας με έναν ποδοσφαιριστή που παίζει στην Ελλάδα, ο Νούνο είναι καλύτερος από τον Μιγκέλ Βίτορ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News