Πήρε Μούλη ο Παναθηναϊκός

Πήρε Μούλη ο Παναθηναϊκός

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα φορά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο η Ρούλα Μούλη, ενισχύοντας σημαντικά το “τριφύλλι” στις δύο θέσεις των φόργουορντ.

Μία ακόμη μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες ήρθε σε συμφωνία με τη Νίκι Έιβερι.

[ads2]

Αυτή τη φορά, το “τριφύλλι” επικεντρώθηκε στην ενίσχυση της φροντ λάιν, προχωρώντας τις διαδικασίες για την απόκτηση της Ρούλας Μούλη.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Παναθηναϊκός

Στον Παναθηναϊκό Α.Ο. η Ρούλα Μούλη!

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ρούλα Μούλη. Η νεοαποκτηθείσα φόργουορντ γεννήθηκε στις 30/1/1985 και έχει ύψος 1.80μ.

Οι ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί:

2015-16 ΑΟ Τερψιθέας Γλυφάδας

2014-15 Αναγέννηση Νέου Ρυσίου

2009-14 Άρης Θεσσαλονίκης

2005-09 Α.Π.Σ Siemens

2003-05 Α.Σ. Πρωτέας Ελευθερίου Κορδελιού

2000-03 Παναθλητικός Συκεών

Στις πρώτες τις δηλώσεις ως παίκτρια του Τριφυλλιού, η Ρούλα Μούλη τόνισε στο panathinaikos1908.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα σε έναν τόσο μεγάλο Σύλλογο. Φέτος γίνεται μια προσπάθεια ανανέωσης της ομάδας και θεωρώ ότι η άρτια οργάνωση που υπάρχει στο τμήμα του γυναικείου μπάσκετ του Παναθηναϊκού Α.Ο., καθώς και η ποιότητα του προπονητικού τιμ, θα φέρουν και τα ανάλογα αποτελέσματα. Εγώ από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει του στόχους της. Το μέγεθος του Παναθηναϊκού και η ιστορία του, τον θέλουν να πρωταγωνιστεί και για αυτό θα δουλέψουμε όλοι πολύ σκληρά».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News