Πήρε μεταγραφή - Στο Αιγάλεω συνεχίζει ο Σπύρος Φουρλάνος!

Πήρε μεταγραφή - Στο Αιγάλεω συνεχίζει ο Σπύρος Φουρλάνος!

Στο Αιγάλεω θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σπύρος Φουρλάνος.

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (18/8) από τη νέα του ομάδα, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΣΤΟ CITY Ο ΣΠΥΡΟΣ ΦΟΥΡΛΑΝΟΣ

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Φουρλάνο.

Ο Φουρλάνος είναι 28 ετών, αριστεροπόδαρος, αγωνίζεται ως στόπερ και αμυντικός χαφ και την περσινή χρονιά αγωνιζόταν από τον Ιανουάριο στον Αστέρα Βλαχιώτη όπου με 18 συμμετοχές, 2 γκολ και 2 ασίστ, ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας της Λακωνίας στον Β Όμιλο της Super League 2.

Γεννημένος στις 19 Νοεμβρίου 1993 στην Αθήνα, πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Το 2010 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «πράσινους» και στις 17 Νοεμβρίου 2011 έκανε το ντεμπούτο του στην ανδρική ομάδα περνώντας ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Στον Παναθηναϊκό μέτρησε 11 συμμετοχές στη Super League, ενώ «έγραψε» και Ευρωπαϊκή συμμετοχή αγωνιζόμενος στο Europa League κόντρα στη Λάτσιο (1-1) στις 25 Οκτωβρίου 2012. Το 2013 ο νεαρός μέσος δοκίμασε τις αντοχές του στο Βέλγιο και την Μπριζ, η οποία μάλιστα πλήρωσε τα τροφεία στον Παναθηναϊκό προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Τον Ιανουάριο του 2014 επέστρεψε στην Ελλάδα και παραχωρήθηκε δανεικός στην Καλλονή. Το καλοκαίρι του 2014 αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον Πανιώνιο, ωστόσο τον Ιανουάριο του 2015 «μετακόμισε» στην Πάτρα για λογαριασμό της Παναχαϊκής.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News