Πιο λεπτομερής προπόνηση στο spacing

«Έπεσε» σαν μεγάλη ομάδα!

Ανεξαρτήτως αν μείνει ή όχι του χρόνου ο Λάζλο Μπόλονι ο Παναθηναϊκός πρέπει να εκμεταλλευτεί τους πολλούς μπαλαδόρους που έχει το ρόστερ του ως το τέλος των πλέι-οφ.

Φέτος έμειναν αναξιοποίητοι τόσοι παίκτες που υπό κανονικές συνθήκες θα μπορούσαν να έχουν “γεμάτη” στατιστική παρουσία, από τον Βιγιαφάνιες και τον Καρλίτος, ως τον Αϊτόρ και τον Αγιούμπ τον οποίο ο Ντάνι Πογιάτος τον Σεπτέμβρη ζητούσε να παραστήσει το…εξάρι!

Χρόνια τώρα ο Παναθηναϊκός ιδρώνει για να σκοράρει απέναντι στις γειτονιές και τα χωριά της λίγκας μας, επιτέλους πρέπει να δοθεί βάρος στον τρόπο που το κλαμπ θα παράγει σουτ, θα μετακινεί τη μπάλα από πλευρά σε πλευρά εκμεταλλευόμενο κάθε διαθέσιμο εκατοστό του γηπέδου.

Επιβάλλεται να γίνει εντατικότερη και πιο λεπτομερής προπόνηση στο spacing, στo συγχρονισμό και στη δημιουργία επικίνδυνων καταστάσεων, δεν είναι δυνατόν να κάνεις επιθέσεις με δυο και τρεις (μόνο) παίκτες.

Και πες ΟΚ στο Καραϊσκάκη, ντέρμπι είναι, πιο δεμένος ο αντίπαλος, άντε να το δικαιολογήσουμε τον φοβικό χαρακτήρα, στα άλλα ματς γιατί να κρατάς τόσους ποδοσφαιριστές κάτω από τη σέντρα;

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News