Πιο άνετος για την δόση του Δεκέμβρη ο Παναθηναϊκός

Στο Κορωπί η Γ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θα εξοφλήσει το 40% της δόσης του Οκτώβρη το επόμενο διήμερο και θα έχει την ευκαιρία να διαχειριστεί με περισσότερη άνεση τις ερχόμενες.

Χρήμα στα χέρια τους θα πιάσουν οι παίχτες του Παναθηναϊκού το επόμενο διήμερο, δείχνοντας μάλιστα ότι έχουν έρθει σε συμφωνία για τον διακανονισμό των οφειλών με την ΠΑΕ.

Συνεπώς, οι πράσινοι θα αφήσουν σε εκκρεμότητα το ποσό των 800 χιλιάδων ευρώ, αλλά μελλοντικά θα έχουν την δυνατότητα να την χειριστούν με μεγαλύτερη άνεση. Το ίδιο ισχύει και με την δόση του Δεκέμβρη.

Και αυτό θα συμβεί, διότι ο Παναθηναϊκός θα είναι σε θέση να πουλήσει παίχτες. Οι πράσινοι χρειάζονται για τις δύο παραπάνω υποχρεώσεις ένα ποσό κοντά στα 2,500,000 ευρώ, ενώ δεν αποκλείεται να επιδιωχθεί η εισροή περισσότερων χρημάτων για την αντιμετώπιση μελλοντικών υποχρεώσεων με συνέπεια.

Να αναφέρουμε ότι το «Τριφύλλι» πρέπει να καλύψει την δόση του Δεκέμβρη μέχρι και τις πρώτες μέρες του Φλεβάρη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News