Ποιοί βρίσκονται πίσω από την απόφαση κατά του Αλαφούζου;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ξέχασαν να βγάλουν Δ.Σ. στη Παναθηναϊκή Συμμαχία!

‘Αμεσο και ξεκάθαρο συσχετισμό με την κόντρα που υφίσταται τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο με το υπάρχον καθεστώς και έχει κορυφωθεί στην παρούσα χρονική περίοδο, εκτιμούν κύκλοι προσκείμενοι στον Παναθηναϊκό την απόφαση του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος κ. Πάνου Αθανασίου, περί δέσμευσης των περιουσιακών στοιχείων του Γιάννη Αλαφούζου για «πιθανολογηθείσα φοροδιαφυγή».

Σημείωναν με νόημα πως μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι από το περιβάλλον των ίδιων ανθρώπων προέκυπτε η… πληροφορία ότι κάτι ετοιμάζεται για να στριμωχθεί ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και μάλιστα το διατυμπάνιζαν κιόλας σε κάθε ευκαιρία το τελευταίο διάστημα, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται…

[ads2]

Και ο ίδιος ο Αλαφούζος, άλλωστε, στην επίσημη τοποθέτησή του το υπονόησε με τη σειρά του, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι “πρόκειται για το αποτέλεσμα ενός προαναγγελθέντος συμβάντος, το οποίο είχε περίπου προεξοφληθεί από αναρμόδιους φορείς προ διμήνου, οι οποίοι και εμπλέκονται ενεργά στη διακίνηση, διασπορά και συγκρότηση των σχετικών με την έρευνα καταγγελιών.

Τα κέντρα αυτά είναι γνωστά και, εδώ και χρόνια, αντιμάχονται λυσσωδώς τις δραστηριότητες μου στην Ελλάδα (ΣΚΑΪ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)”.

πηγή: sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News