«Πηγαδάκι» Παπαδόπουλου-Αγγελόπουλου για BCL και EuroLeague

«Πηγαδάκι» Παπαδόπουλου-Αγγελόπουλου για BCL και EuroLeague

Λίγο μετά τις 13:00 άρχισε το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, όπου θα τεθούν προς ψήφισε οι αποφάσεις για αυστηροποίηση των κριτηρίων συμμετοχής στην Basket League της επόμενης περιόδου.

Το «παρών» δίνει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος (στην προηγούμενη συνεδρίαση η «Ένωση» είχε εκπροσωπηθεί από τους κ.κ. Δουβή και Χήνα), ο Μάνος Παπαδόπουλος εκπροσωπεί τον Παναθηναϊκό, ενώ απών είναι ο Κωστής Ζομπανάκης, εν μέσω φημών πως σκέφτεται σοβαρά να αποσύρει το Ρέθυμνο από το πρωτάθλημα.

Λίγο πριν ξεκινήσει το κρίσιμο Δ.Σ., οι Μάνος Παπαδόπουλος και Μάκης Αγγελόπουλος είχαν την ευκαιρία να στήσουν «πηγαδάκι» και να συνομιλήσουν για θέματα που αφορούσαν το BCL και την EuroLeague, όπως τα έσοδα και τα έξοδα που υπάρχουν στις δύο διοργανώσεις.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News