Πιέζει για τον Μακενγκό o Παναθηναϊκός

«Ο Παναθηναϊκός θέλει Βίκτορ Μακένγκο»

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να βρίσκεται σε επαφές με την Ουντινέζε για τον δανεισμό του 23χρονου Γάλλου κεντρικού μέσου, Ζαν Βίκτορ Μακένγκο!

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να βρίσκεται σε επαφές με την Ουντινέζε για τον δανεισμό του 23χρονου Γάλλου κεντρικού μέσου, Ζαν Βίκτορ Μακένγκο!

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα tuttoudinese.it αναφέρει ότι το τριφύλλι βρίσκεται σε επαφές με την Ουντινέζε για τη απόκτηση τιυ 23χρονου Γάλλου χαφ, Ζαν Βίκτορ Μακένγκο.

Σύμφωνα δημοσίευμα της «livesport» θέλει τον γενικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Πιέρ Ντρεοσί, να έχει κουβεντιάσει και την περίπτωση να μπει και οψιόν αγοράς σε μια πιθανή συμφωνία των δύο πλευρών, κάτι το οποίο όμως η ομάδα του Ούντινε αρνήθηκε.

Ο 22χρονος χαφ αποκτήθη κε από τους Ιταλούς τον περασμένο Οκτώβριο από τη Νις με το ποσό των 3.5 εκ. ευρώ, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τη θέση του στο ρόστερ, αφού έχει αγωνιστεί μόλις 68′ σε συνολικά 5 παιχνίδια στη Serie A.

Δείτε βίντεο με τον παίκτη:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News