Πιεμπονγκσάντ: Ο Παναθηναϊκός, η Μύκονος, η Μεσσηνία και η Θεσσαλονίκη

Στο Βέλγιο για λογαριασμό της Μουσκρόν ο Πιεγκμπονσάντ

Τέσσερα επενδυτικά πλάνα φέρεται να έχει στην ατζέντα του ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ (και η Pan Asia) προκειμένου να κάνουν είσοδο στην ελληνική αγορά σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών.

Το ένα είναι ο Παναθηναϊκός, όπως όλοι γνωρίζουμε. Τα υπόλοιπα τρία αφορούν την αγορά της ΔΕΘ, αγορά εκτάσεων για δημιουργία τουριστικών μονάδων στη Μεσσηνία, καθώς επίσης και αγορά εκτάσεων για δημιουργία τουριστικών μονάδων στη Μύκονο.

Οι επιπλέον εβδομάδες που φαίνεται να ζήτησε ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας για την ολοκλήρωση του deal έχουν να κάνουν τόσο με την πορεία των άλλων τριών επενδυτικών πλάνων των Ασιατών, όσο επίσης και με τις διαφορές που υπάρχουν με τον Γιάννη Αλαφούζο, την ίδια ώρα που υπάρχει φημολογία (δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη) πως οι συνεργάτες του νυν μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ζήτησαν έξτρα χρήματα από τους Ασιάτες.

Φυσικά, εφόσον ο Ταϊλανδός εξασφαλίσει πως κάποιο(α) από τα επιχειρηματικά του σχέδια πραγματοποιηθούν, έπειτα από τις κατάλληλες εγγυήσεις για άδειες από την κυβέρνηση, τότε θα επισπεύσουν και οι διαδικασίες για την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλιώς όλα τα ενδεχόμενα ενδέχεται να είναι ανοικτά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News