Παίζει ο Εβαντζελίστα

Παίζει ο Εβαντζελίστα

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσιόνι για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό τέθηκε ο Λούκας Εβαντζελίστα, καθώς εκδόθηκε το δελτίο του από την ελληνική ομοσπονδία.

Έτοιμος για το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό είναι ο Λούκας Εβαντζελίστα, καθώς η ΕΠΟ εξέδωσε την Παρασκευή (22/1) το μεσημέρι το δελτίο του, λύνοντας τα χέρια του Αντρέα Στραματσόνι.

[ads2]

Ο Βραζιλιάνος μέσος αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή των «πράσινων» για το ματς της Λιβαδειάς και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Ιταλό τεχνικό.

Ο Εβαντζελίστα αποτελεί προσωπική επιλογή του Στραματσιόνι, ο οποίος πιστεύει πως μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις στον δημιουργικό τομέα. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και έχει ξεκινήσει ήδη προπονήσεις με τους «πράσινους», από την προηγούμενη εβδομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News