Πέτρα στον Αϊτόρ, κροτίδα στον Μπρινιόλι και... ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε κάποτε για μια μπύρα! (vids)

Πέτρα στον Αϊτόρ, κροτίδα στον Μπρινιόλι και... ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε κάποτε για μια μπύρα! (vids)

Το μεγαλείο αυτού του συλλόγου είναι πως τίποτε δεν πήγε να το διεκδικήσει στα χαρτιά και υποστηρίζει μέχρι και σήμερα πως τα παιχνίδια πρέπει να κρίνονται εντός των γηπέδων!

Μια κροτίδα πήγε να «τινάξει» το ντέρμπι στον αέρα, όπως πήγε να συμβεί και στον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ με μια πέτρα!




Ο Θεός έβαλε το χέρι του και στις δύο περιπτώσεις και δεν συνέβη κάτι εξαιρετικά δυσάρεστο σε κάποιον εκ των πρωταγωνιστών στον αγωνιστικό χώρο.

Η ιστορία , όμως, βγάζει «κακό» τον Παναθηναϊκό. Μόνο σε εκείνον εξαντλήθηκε η αυστηρότητα και κάποτε τιμωρήθηκε η ομάδα με αφαίρεση βαθμών και… 0-3 για ένα κουτάκι μπύρας (!) στον Ίβιτς.




Θυμόμαστε, βέβαια, και έναν καφέ στο «Καραϊσκάκη» στον Γιάννη Αναστασίου. Δεν κυνήγησε να πάρει ματς στα χαρτιά ΠΟΤΕ ο Παναθηναϊκός. Το έπραξε ο Ολυμπιακός με το ρολό χαρτί στην Τούμπα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News