Πέθανε ο «πράσινος» Σταμάτης Κόκοτας - Η ατάκα που έχει πει για Παναθηναϊκό

Πέθανε ο «πράσινος» Σταμάτης Κόκοτας - Η ατάκα που έχει πει για Παναθηναϊκό

Πέθανε σε ηλικία 85 χρονών ένας μεγάλος του λαϊκού τραγουδιού, ο Σταμάτης Κόκοτας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, ο Σταμάτης Κόκοτας νοσηλευόταν στο Ασκληπιείο, και παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση της υγείας του.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα ακριβή αίτια.

Ο Σταμάτης Κόκοτας ήταν γεννημένος στην Αθήνα στις 23 Μαρτίου 1937.

Είχε σημαντική δισκογραφική παρουσία κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1960 και 1970, οπότε και συνεργάστηκε με ορισμένους από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες της εποχής.

Επιπλέον, ήταν γνωστός φίλαθλος του Παναθηναϊκού, τον οποίο ακολουθούσε παντού. Στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, όποτε μπορούσε έδινε το παρόν στο γήπεδο και παρακολουθούσε την αγαπημένη του ομάδα.

Επιπροσθέτως , είχε πει παλαιότερα σε συνέντευξη του τα παρακάτω:

«Όπως όλος ο κόσμος έτσι κι εγώ έγινα Παναθηναϊκός. Γιατί δεν έγινα Ολυμπιακός; Δεν ξέρω. Όποτε μπορούσα πήγαινα, ακολουθούσα την ομάδα, είχα φίλο τον προπονητή του Παναθηναϊκού, τον Πούσκας. Έπαιζα κι εγώ μπάλα τότε. Δεν υπήρχαν κόντρες μεταξύ των ομάδων. Όλα καλά».

Δείχνοντας το πάθος του γι’ αυτήν την ομάδα, ενεπλάκη μέχρι και σε καυγά με οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι,για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ευρώπης το 1971.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News