Πέταξε σπόντα για Ευαγγέλου ο Κωνσταντίνου

Στο Κορωπί η Γ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε στην κάμερα της NOVA τόσο για την απόφαση του Άγγελου Ευαγγέλου να ξεκινήσει το παιχνίδι, όσο και για τον θάνατο του Τάκη Λουκανίδη.

Συγκεκριμένα είπε:

“Ο διαιτητής είπε ότι διακόπτεται το παιχνίδι για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Είχαμε ενημέρωση πέντε λεπτά πριν ξεκινήσει, ότι η μπάλα κυλούσε, ο διαιτητής το ξεκίνησε, είδε ότι η βροχή συνεχιζόταν και αποφάσισε να το ξεκινήσει.

Του είπα ότι, κατά την άποψή μου, μπορεί στο κέντρο να κυλά η μπάλα, αλλά στις δύο εστίες δεν μπορεί. Κατά την άποψή μου δεν έπρεπε να ξεκινήσει”

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε για τον προσφάτως εκλιπόντα, Τάκη Λουκανίδη:

“Είναι τιμή για μένα που ήμουν συμπαίκτης με τον Λουκανίδη. Είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής που έχει περάσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς ως Παναθηναϊκός πρέπει να τον έχουμε υπόδειγμα και να το λέμε στις ακαδημίες.

Ο Τάκης όταν ξεκίνησε από το ορφανοτροφείο στη Δράμα, ξεκίνησε ως γκολκίπερ. Έπαιξε σε όλες τις θέσεις που είχαμε ανάγκη. Ακόμη και στον Παναθηναϊκό. Σε όλες τις θέσεις. Στον Παναθηναϊκό υπήρχαν πολλοί μεγάλοι ποδοσφαιριστές, αλλά σαν τον Τάκη τον Λουκανίδη κανείς”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News