Πέσιμο στην ΠΑΕ για τον δανεισμό του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ στον Λεβαδειακό - Δείτε τα σχόλια (pics)

Πέσιμο στην ΠΑΕ για τον δανεισμό του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ στον Λεβαδειακό - Δείτε τα σχόλια (pics)

Δεν είδαν με καλό μάτι τη μεταγραφή του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ στον Παναθηναϊκό οι φίλοι της ομάδας.

Δεν είδαν με καλό μάτι τη μεταγραφή του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ στον Παναθηναϊκό οι φίλοι της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, οι φίλοι του Τριφυλλιού προχώρησαν σε εκατοντάδες σχόλια κάτω από δημοσιεύσεις για την μεταγραφή του 29χρονος Σουηδού επιθετικού με το μεγαλύτερο παράπονο τους να είναι γιατί ο παίκτης θα δοθεί δανεικός στο Λεβαδειακό από την στιγμή που η ομάδα έχει σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Για αυτό το λόγο, πολλά ήταν τα αρνητικά σχόλια στα post της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα social media.

Δείτε παρακάτω τα σχόλια σε Facebook, Instagram και Twitter:

 


Ενδεκάδα με ΠΑΟΚ: Ποιοι επιστρέφουν στο βασικό σχήμα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στη Λεωφόρο (22/1, 19:30) σε μία αναμέτρηση η οποία θα κρίνει πολλά.

Οι Πράσινοι βλέπουν αυτόν τον αγώνα σαν τελικό καθώς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεση του τους Κουρμπέλη και Μάγκνουσον με τον πρώτο να είναι τιμωρημένος και τον δεύτερο να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, αναμένεται να υπάρξουν αρκετές επιστροφές με τον Σέρβο προπονητή να παρατάσσει ότι καλύτερο έχει.

Στο τέρμα θα επιστρέψει ο Μπρινιόλι ενώ στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα αγωνιστούν οι Κώτσιρας (θα πάρει τη θέση του Βαγιαννίδη), Σένκεφελντ, Πούγγουρας και Χουάνκαρ.

Στο κέντρο θα ξεκινήσουν οι Πέρεθ, Τσέριν και Μπερνάρ ενώ η επιθετική τριπλέτα θα αποτελείται από τους Παλάσιος, Βέρμπιτς και Σπόραρ ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο πρώτος και ο δεύτερος στόχος για τα εξτρέμ

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με τους στόχους που έχει ξεχωρίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενίσχυση της ομάδας.

Όπως σας είχε αποκαλύψει ήδη το newspao.gr ο Αλ Τάμαρι είναι ένας από τους παίκτες που ασχολείται ο Παναθηναϊκός με τον 25χρονο εξτρέμ πάντως να είναι ο δεύτερος στόχος.

Ο πρώτος στόχος είναι ένας παίκτης που το όνομα το δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας και δουλεύεται κρυφά από το Τριφύλλι.

Πληροφορίες μιλούν για μία εξαιρετική περίπτωση η οποία θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και οι Πράσινοι καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να την ολοκληρώσουν.

Ακόμα δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε την απόκτηση και των δύο παραπάνω υποθέσεων καθώς ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κάνει δύο ακόμα μεταγραφές με το χρόνο να πιέζει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News