Παίρνει Πατ Καλάθη ο Εξάστερος

Παίρνει Πατ Καλάθη ο Εξάστερος

Ο Παναθηναϊκός έδωσε τα χέρια με τον Πατ Καλάθη…

Μετά το διαφαινόμενο «ναυάγιο» με τον Τόρνικε Σενγκέλια, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει κανονικά το μεταγραφικό του σχεδιασμό.

[ads2]

Έτσι, προς το παρόν το θέμα για τον βασικό της θέσης «4» έχει μπει στην… αναμονή, με το «τριφύλλι» πλέον να επικεντρώνεται στην περίπτωση του Πατ Καλάθη, ο οποίος προβάρει τα πράσινα, καθώς το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι πολύ κοντά.

Ο 31χρονος φόργουορντ αγωνίζεται κυρίως στη θέση «3», αλλά μπορεί να καλύψει και το «4», ωστόσο φυσικά δεν πρόκειται να αποκτηθεί για… πενταδάτος. Απλώς, ο Αργύρης Πεδουλάκης θα έχει άλλη αξιόπιστη και δοκιμασμένη λύση (είχε αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2011/12) κυρίως για τις υποχρεώσεις των «πράσινων» στην Ελλάδα.

Τα τρία τελευταία χρόνια, ο Πατ Καλάθης ήταν στο Καζακστάν και την Αστάνα, όπου είχε ηγετικό ρόλο, ενώ τη σεζόν που πέρασε τα νούμερά του στη VTB League ήταν πολύ καλά, μετρώντας κατά μέσο όρο 12,5 πόντους, 8,5 ριμπάουντ, 2,5 ασίστ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News