Παίρνει και επιθετικό

Παίρνει και επιθετικό

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού τις επόμενες ημέρες, καθώς ο Αντρέα Στραματσιόνι θέλει να έχει μια ακόμα λύση, πίσω από τον Μάρκους Μπεργκ.

Ο Ιταλός τεχνικός είναι προβληματισμένος με την αγωνιστική κατάσταση του Σεμπαστιάν Λέτο, καθώς ο Αργεντινός δε μπορεί να διατηρηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο γόνατο.

[ads2]

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα φέρεται να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Ρινάλντι, ο οποίος μένει ελεύθερος και περιμένει την έγκριση του Αντρέα Στραματσιόνι, προκειμένου να προχωρήσει τις επαφές με τον Αργεντινό επιθετικό.

Δημοσιεύματα στη Βραζιλία αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός μελετάει και την περίπτωση του Ζε Εντουάρντο, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από τους «πράσινους».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News