Παίρνει Χαραλαμπίδη ο Παναθηναϊκός

Παίρνει Χαραλαμπίδη ο Παναθηναϊκός

Ο Δημήτρης Χαραλαμπίδης ήταν ένας από τους πιο αποτελεσματικούς κεντρικούς του Φοίνικα Σύρου και βοήθησε τα μέγιστα για να φτάσει η ομάδα των Κυκλάδων μέχρι τους τελικούς της Volley League «Πάμε Στοίχημα».

Οι εμφανίσεις του, ειδικά στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτηση του.

[ads2]

Η μεταγραφή είναι σε προχωρημένο στάδιο καθώς και ο αθλητής ενημέρωσε σχετικά τη διοίκηση του Φοίνικα.

Ο 25χρονος κεντρικός ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή με τον οποίο κατέκτησε τίτλους σε όλες τις βαθμίδες (παίδων, εφήβων και ανδρών) και είναι από τους εκλεκτούς που έχουν αγωνιστεί στους τρεις «μεγάλους» της Θεσσαλονίκης (Ηρακλή, Άρη, ΠΑΟΚ).
Μετά το πέρασμα του από τη Νίκη Αιγινίου και τον Φοίνικα θα δοκιμάσει την τύχη του στο τριφύλλι. Έχει γεννηθεί 3 Ιουνίου 1991 και έχει ύψος 2μ.

Πηγή: volleynews.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News