«Περνάω καλά στον ΠΑΟ, δεν υπάρχει συμφωνία - Θα ήταν ωραίο να επιστρέψω στην Ολλανδία»

«Περνάω καλά στον ΠΑΟ, δεν υπάρχει συμφωνία - Θα ήταν ωραίο να επιστρέψω στην Ολλανδία»

Ο Ολλανδός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Μπαρτ Σένκεφελντ, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στις συζητήσεις με το τριφύλλι για νέο συμβόλαιο, τη ζωή στην Ελλάδα, ενώ τονίζει πως θα του άρεσε η ιδέα να επιστρέψει στο μέλλον στην Ολλανδία.

Αναλυτικά, ένα απόσπασμα, όσων δήλωσε ο Σένκεφελντ:

«Δεν έχουμε καταλήξει ακόμη σε συμφωνία, αλλά περνάω καλά εδώ. Είμαι, επίσης, σίγουρος ότι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι την επόμενη σεζόν και μου αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα εδώ. Η Αθήνα είναι επίσης μια κορυφαία πόλη με την ιστορία της, τις όμορφες παραλίες και τα καλά πάρτι στην παραλία. Ωστόσο, δεν τα καταλαβαίνω γιατί πρέπει να καθίσουμε σε ένα ξενοδοχείο με ολόκληρη την ομάδα, μια μέρα νωρίτερα από κάθε παιχνίδι. Νομίζω ότι ο προπονητής θέλει με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσει κλίμα συγκέντρωσης.

Όταν σταματάω σε διόδια, υπάρχει πάντα κάποιος που φωνάζει “νικήστε”. Δεν το έχω ζήσει ποτέ αυτό στην Ολλανδία ή στην Αυστραλία, οπότε αυτό είναι πολύ ωραίο να βιώσω. Οι άνθρωποι εδώ μιλούν πραγματικά για το ποδόσφαιρο ασταμάτητα και είναι ακόμη πιο φανατικοί. Οι άνθρωποι έχουν συχνά δύο δουλειές εδώ και έχουν ακόμα λίγα χρήματα. Το ποδόσφαιρο είναι η διέξοδο και η περηφάνια τους. Γι ‘αυτό ήταν πολύ δύσκολο για αυτούς ότι ο ανταγωνισμός σταμάτησε για έξι εβδομάδες λόγω του ξεσπάσματος της πανδημίας. Ευτυχώς, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν.

Τώρα περνάω υπέροχα στον Παναθηναϊκό και ποτέ δεν ξέρεις πώς πάνε τα πράγματα, αλλά κάποια στιγμή στο μέλλον θα ήταν πολύ ωραίο να επιστρέψω στην Ολλανδία. Στον Παναθηναϊκό, θα ήταν σπουδαίο μα βγούμε στην Ευρώπη, ίσως το πετύχουμε μέσω του Europa League».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News