Παναθηναϊκός: «Μόνο έτσι θα μείνει ο Βιτάλ»

Η λύση βρίσκεται στο «σχέδιο Βιτάλ» με αγορά και πωλήσεις

Ο Ματέους Βιτάλ έχει έρθει ως δανεικός στον Παναθηναϊκό από την Κορίνθιας για ένα χρόνο και η συζήτηση για το μέλλον του δεν έχει ανοίξει.

Ο Βραζιλιάνος αν και ξεκίνησε τη σεζόν πολύ δυνατά, κάνοντας τον κόσμο να… παραμιλάει με όσα έβλεπε από εκείνον, στις τελευταίες αγωνιστικές δείχνει να βρίσκεται έξω από τα νερά του.

Οπως έχει γίνει γνωστό, στο τελικό deal ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Κορίνθιανς για τον μονοετή δανεισμό του 23χρονου βιρτουόζου Βραζιλιάνου, είχε συμπεριληφθεί οψιόν αγοράς ύψους 4 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του (απ’ το 85% που κατέχει σήμερα η βραζιλιάνικη ομάδα) η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί από το “τριφύλλι” έως το τέλος Μαΐου.

Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Sportday, ο Βιτάλ μπορεί να παραμείνει στο Τριφύλλι με νέο δανεισμό από τους Βραζιλιάνους και όχι αγορά. «Με τα σημερινά δεδομένα ο Ματέους θα μείνει μόνο με το ίδιο καθεστώς. Αγορά αποκλείεται, όπως λένε πλέον στο περιβάλλον του Αλαφούζου», σημειώνει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News