Μέρα με τη μέρα καλύτερος - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Μαχητής στη Μαδρίτη - Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Δυνατή προπόνηση πριν από άλλη μια… διαβολοβδομάδα!

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο Περιστέρι (24/10, 20:00), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη ψάχνει ένα άνετο απόγευμα πριν τη «διαβολοβδομάδα» που έρχεται και τα ματς κόντρα σε Εφές και Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ.

Το «Τριφύλλι» έρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τη Μακάμπι. Ακόμα ένα αρνητικό εκτός έδρας αποτέλεσμα, με τον Παναθηναϊκό να μην έχει κάνει ακόμα… σεφτέ μακριά από την έδρα του. Θετικά στοιχεία φάνηκαν στο Τελ Αβίβ, με την ομάδα να χτίζεται μέρα με τη μέρα και να παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης.

Το σχόλιο του Πρίφτη για την αντίδραση του Παναθηναϊκού στο τέλος του αγώνα με τη Μακάμπι

«Θα έλεγα πως συνολικά στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα ως ομάδα, γιατί κυκλοφορήσαμε την μπάλα πιο σωστά. Στην 3η περίοδο δεν ήμασταν αποτελεσματικοί, αλλά στην 4η ήμασταν πιο εύστοχοι. Πρέπει να βελτιώσουμε όσα κάναμε στο πρώτο ματς. Δεν μπορώ να απαντήσω ακριβώς γιατί έγινε αυτό. Όμως, πρέπει να επεκτείνουμε αυτά τα 7-10 λεπτά που παίζουμε καλά, να τους δώσουμε μεγαλύτερη διάρκεια.

Σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να κερδίσεις με 7-10 λεπτά καλού μπάσκετ. Πρέπει να παίζεις για περισσότερη ώρα σωστά μπάσκετ με καλή κυκλοφορία και καλή άμυνα. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι, χρησιμοποιώντας αυτό το δεκάλεπτο».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News