Περιστέρι - Παναθηναϊκός Live Streaming

Περιστέρι – Παναθηναϊκός Live streaming

Περιστέρι – Παναθηναϊκός Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πηγαίνει στο Περιστέρι για το τρίτο παιχνίδι με την ομώνυμη ομάδα με στόχο να τελειώσει την ημιτελική σειρά και να βάλει πλώρη για το 38ο Πρωτάθλημα της ιστορίας του

Να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση στους τελικούς του Πρωταθλήματος θέλει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ο οποίος δοκιμάζεται στην έδρα του Περιστερίου (9μ.μ., ΕΡΤSports HD) .

Οι «πράσινοι» που προηγούνται με 2-0 στη σειρά των αγώνων ,δεν θα έχουν στην διαθεσή τους το Λούκας Λεκαβίτσιους λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα.

Εκτός της χθεσινής προπόνησης έμεινε και ο Γιώργος Καλαϊτζακης καθώς ένιωθε ενοχλήσεις στο στήθος έπειτα από ένα χτύπημα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης.

Από εκεί και πέρα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υπενθυμίζει πως λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων που ισχύει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν διαθέτει εισιτήρια στους φιλάθλους της για την αυριανή αναμέτρηση.

Παράλληλα όπως ξεκαθάρισε η αστυνομία στη σύσκεψη που έγινε δεν θα επιτρέψει την είσοδο των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο κλειστό που όπως και στο πρώτο ματς αγόρασαν εισιτήρια μόνοι τους.

Δείτε το παιχνίδι σε LIVE STREAMING από τον ακόλουθο σύνδεσμο… https://www.youtube.com/watch?v=MP8Htwny-T4

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News